Hopp til innhold

Formidling

Leser søker bok utvikler ulike formidlingsprosjekt som bibliotek, lærere og andre kan bruke fritt. Vi hjelper deg med å ta kontakt med forfattere du vil invitere til arrangementet ditt, eller andre praktiske ting du lurer på.

Vi lager ressurser som du kan bruke til organisering av formidlingen, for eksempel kurs i høytlesing eller organisering av språkkafé. Du finner også tips til tema for samtaler og hvilke forfattere du kan invitere til arrangementet ditt.

En tur i Slottsparken

Vi inviterer forfattere, illustratører og andre vi samarbeider med på en tur og en prat i Slottsparken.

Podkast

PodKæst er en podkastserie for ungdom.
I hver episode inviterer  programleder Felipe «Fela» Orellana en ny gjest for å snakke om bøker, lesing og livet.

Forfattere, tegneserieskapere og illustratører

Bli kjent med et utvalg av forfatterne, tegneserieskaperne og illustratørene som Leser søker bok samarbeider med.  I tillegg til å lage inkluderende bøker, er mange av dem også svært erfarne formidlere.

Ta kontakt om du ønsker å invitere noen av dem til et arrangement.

Anbefalinger fra Boksøk

Våre favoritter fra Boksøk.

I Boksøk.no finner du utgivelser av mange kjente, norske forfattere som i utgangspunktet ikke har tenkt at de skal skrive tilrettelagt, men som naturlig skriver inkluderende bøker.

Bærekraftsbiblioteket

Les for fremtida!
Bli med å utforske FN sine 17 bærekraftsmål gjennom litteratur. Bærekraftsbiblioteket inneholder bøker som hjelper deg med å forstå bedre planetens utfordringer med fattigdom, ulikheter og klimaendringer.

Høytlesningskurs med Veronica Salinas