Hopp til innhold

Informasjonsmateriell

Alt informasjonsmateriell kan lastes ned, og printes ut. Ønsker du å få håndbøker tilsendt i trykket utgave, ta kontakt.

Vi har brosjyrer, skilt, plakater og klistremerker som vi sender ut til biblioteker og andre interesserte. Nye samarbeidsbibliotek får automatisk tilsendt materiell ved oppstart.

Tone Holmen

Rådgiver

Tone er sekretær og vårt ansikt utad på kontoret. Hun jobber også en del med Bok til alle-bibliotekene.

22 54 75 00

100-lista

100-lista er en oversikt over de beste bøkene fra Boksøk de tre siste årene. Vi leser og vurderer alt som gis ut av barne-, ungdoms-, og voksenbøker. Dette inkluderer både tegneserier, fagbøker og skjønnlitteratur.

Plakat for boksøk.no

Vi har plakater med informasjon om Boksøk.no på de seks minoritetsspråkene arabisk somali, sorani, tigrinja, tyrkisk og urdu, i tillegg til norsk og engelsk,

Bok til alle!

Leser søker bok støtter et stort mangfold av bøker! Vi har laget en brosjyre med utvalgte bøker til Bokåret 2019. Bla og bli inspirert!

Leseombud

Heftet "Les høyt! En veiledning til leseombud" gir nyttig informasjon for både nye og gamle leseombud. Bakerst finner du en litteraturliste med bøker som andre leseombud har hatt gode erfaringer med. Heftet er oppdatert og revidert 2016. Vi har samlet informasjon og plakater for leseombudene og bibliotekene her.