Hopp til innhold

Sigbjørn Lilleeng

Sigbjørn Lilleeng er tegneserieskaper og har laget flere bøker i samarbeid med Leser søker bok.Blant annet Inntrenger, Nagel og Apefjes-serien.

Foto: Agnete Brun

Inntrenger (Ena, 2021)

Inntrenger en en tegneserieroman  av science-fiction klassiker. Stjerneskipet Marco Polo er på vei hjem etter oppdrag på planeten Rossum
Ombord ligger besetningen på fem i kunstig søvn, uvitende om blindpassasjereren på skipet. Men når de våkner, oppdager de snart at noe er alvorlig galt …

Sigbjørn Lilleengs storslåtte tegneserie Inntrenger er basert på Bing & Bringsværds manus for TV-serien «Blindpassasjer».

Inntrenger er tegnet i en mangastil som vil treffe en bred lesegruppe. Tegneserien tar oss tett på dramaet som utspiller seg langt ute i rommet, med store luftige oppslag skaper atmosfære og dynamikk i lesingen. Teksten er lett å lese og sidekomposisjonen tydelig.

Målgruppe: Litt å lese
Alder: Ungdom, voksne


Nagel (Jippi, 2018)

Etter en storm forsvinner plutselig Nagel. Vennene Brage og Farah må ut i den forbudte skogen å lete etter ham. De lever i en alternativ verden med monstre og forbannelser. En gammel krig er i ferd med å starte igjen.

Nagel er en spennende science fiction tegneserie. Dette er første bok i serien. Teksten har store bokstaver og er tydelig å lese.
Flere av oppslagene er uten tekst.

Målgruppe: Litt å lese
Alder: Ungdom, voksne

Om oss

Fotograf: Nikolaj Blegvad