Hopp til innhold

«Ryddetid» på Miniøya 2023

På Miniøya 2023 arrangeres det en tresprålig lesestund med Camilla Kuhns bildebok «Ryddetid». Etter lesestunden inviteres alle til et kreativt ordverksted!

Foto: Nikolaj Blegvad

Er du glad i å rydde hjemme? Eller har du noen gang prøvd å snike deg unna …? Det gjør Jens og pappa i bildeboka «Ryddetid». Men hvordan går det egentlig når de sniker seg av gårde til svømmehallen istedenfor å rydde?

Boka «Ryddetid» finnes på mange språk, i parallellspråklige utgaver. På Miniøya 2023 leses den på ukrainsk, arabisk og norsk! Det er Iryna Sabor, Hayder Jumaah og Lina Undrum Mariussen som leser, mens vi følger bildene fra boka på storskjerm. Passer for barn mellom 3 og 10 år.

«Ryddetid» er skrevet og illustrert av Camilla Kuhn. Den ukrainske utgaven er oversatt av Iryna Sabor og den arabiske utgaven er ved Sherin A. Wahab. Bøkene er gitt ut på Cappelen Damm og støttet av Leser søker bok. Du kan lese mer om Ryddetid her.

 

Ordverksted på flere språk

Kan du skrive «Hei!» på norsk? Kanskje du kan snakke eller skrive flere språk, eller kjenner du noen som gjør det? I dette lille verkstedet får du prøve deg på å skrive samme ord på flere språk, blant annet norsk, ukrainsk og arabisk. Vi legger fram fargeblyantene og inviterer til kreativt ordverksted! Kanskje du til og med lærer deg nye bokstaver i et annet alfabet?

 

Når: Lørdag 10. juni 2023

Hvor: Fortellerteltet

Billetter kjøper du her!

 


Foto: Miniøya