Hopp til innhold

«Nagel 2 – Ingen vei tilbake»

Endelig er Nagel, Farah og Brage her igjen. «Nagel – Ingen vei tilbake» er andre bok i Sigbjørn Lilleengs kritikerroste sci-fi-serie for ungdom. Her flettes dagsaktuelle problemstillinger inn i en actionfylt og spennende fortelling om tre venner som kjemper mot korrupte og udemokratiske regimer.

Nagel er den siste av sin art og lever som flyktning i Nordheim. Farah vil fortsette foreldrenes opprørskamp mot undertrykkelse. Og Brage er i opposisjon mot alt og alle og beskytter Nagel mot mobben – mot betaling!

Sammen prøver de tre å avsløre politikernes rovdrift på naturen og løgner om skrømtene i skogene. Hvilke mørke hemmeligheter skjuler fortiden? Hva vil skrømtene med Nagel? Og hva skjer når Farah fortsetter foreldrenes motstandskamp mot undertrykkerne i Heradan?

 

 

«matcher lett det beste i sjangeren internasjonalt»

«Nagel 2 – Ingen vei tilbake» har fått en begeistrede anmeldelse i Empirix. Anmelder Erle Marie Sørheim skriver: «fremstår som et meget gjennomarbeidet verk. «Nå har Lilleeng virkelig naila det», tenker jeg flere ganger under lesningen, for her har alt falt på plass – både historie- og tegnemessig … Jeg lukker boka både superfornøyd, og svært spent på neste bind … denne serien matcher lett det beste i sjangeren internasjonalt».

Les hele anmeldelsen «Et helstøpt univers» hos Empirix.

Les mer om «Nagel 2 – Ingen vei tilbake» i Boksøk.

 

«Nagel 2 – Ingen vei tilbake» er utgitt på Strand Forlag i 2024, og den er støttet av Leser søker bok.