Hopp til innhold

Med Stein Erik Lunde på besøk hos vekstbedriften Viuno

Som en del av Bokåret 2019 var forfatter Stein Erik Lunde på besøk hos bedriften Viuno, en vekstbedrift som sysselsetter yrkeshemmede arbeidstakere. Der ble det lesing i lunsjpausen, til stor begeistring for de ansatte.

Som en del av Bokåret 2019 støttet Leser søker bok en rekke arrangementer for målgruppene våre. I samarbeid med Fredrikstad bibliotek reiste forfatter Stein Erik Lunde til vekstbedriften Viuno. Lunde, en erfaren forfatter og formidler, har skrevet både barne- og voksenbøker, i tillegg til sangtekster, lærebøker og skuespill. Med seg til Viuno hadde han boka «Faren min», som han leste fra start til slutt.

Bibliotekar Anne Trine fra Fredrikstad bibliotek forteller at de to ankom Viuno midt i lunsjpausen. De som ville bli lest for fikk lang lunsj, mens de andre kunne velge å gå tilbake til jobb. Over halvparten ble sittende.

Stein Erik trollbandt forsamlingen fra første setning. Han leste hele boka «Faren min». Han stoppet et par ganger og spurte om han skulle fortsette. Det fikk han et rungende ja på hver gang.

Takk til Stein Erik og Fredrikstad bibliotek for arbeidet med bok til alle!

Stein Erik Lunde leser høyt fra boka Faren min.