Hopp til innhold

Hele Norge leser, og vi har boktipsene

Klar for lesesommer? Kampanjen #helenorgeleser er i gang igjen, og vi har samlet noen boktips fra Boksøk for å inspirere deg til å plukke opp en bok der du vanligvis ville ha gjort noe annet. Sjekk ut nettsiden til Hele Norge leser hvis du vil legge inn bøkene du har lest!

Linn har funnet fram to bøker, en roman og en tegneserie:Feltnotater fra småbarnslivet er en livredder for alle med små barn i hus. Den humoristiske tilnærmingen blandet med et ærlig skråblikk på hvordan livet med barn kan være, gjør at denne boka passer for alle som har små barn i livene sine. De gøyale tegningene og kombinasjonen tegneserie, dikt, oppslagsverk, tips gjør dette til en lett bok om et viktig tema.

Den andre boka er Ser du dette?. Det er egentlig en ungdomsbok, men den burde vært også vært obligatorisk lesing for alle som har barn eller jobber med barn. Når Anna på 15 år får spredt et nakenbilde på internett, får det store konsekvenser. Denne historien er fin fordi alle kan kjenne seg igjen i hvordan det er å være tenåring med knust hjerte, og alle burde forstå viktigheten av nettvett i en tid hvor barn og unge tilbringer mye tid på sosiale medier.

Veronica skal lese dikt i sommer

Veronica har funnet fram La oss aldri glemme hvor godt det kan være å leve av Sarah Zahid.


Veronica leser en bok av Sarah Zahid

En nydelig diktsamling! Full av farger, humor og samtidig til tider såre skråblikk på verden, sett fra Holmlia. Korte tekster med et konkret og direkte språk!

For flere anbefalinger, sjekk ut Facebook-siden vår, hvor vi hver onsdag legger ut en anbefalingsvideo med boktips. I Boksøk finner du også tusenvis av bøker vi anbefaler. God bok!