Notis

I haustregnet tek med me oss forfattaren Brynjulf Jung Tjønn. Han har skrive fleire barne - og ungdomsbøker,  Smadra er den fyrste han gir ut i samarbeid med Leser søker bok. Slottsparken ligg eit steinkast unna kontoret på Litteraturhuset. Når me i Leser søker bok må lufte hovudet, treng inspirasjon eller skal ta nokre kjappe møter, tek me ein tur i parken. Me inviterer nokre av dei me samarbeider med inn i parken for å bli litt betre kjent. 

Finnmark litteraturfestival er en av landets hyggeligste festivaler. Den arrangeres i månedsskiftet oktober/november.  Sunniva Knutsen er sjefen for hele festivalen. Hun er også vår kontaktperson for hele Bok til alle-arbeidet i Finnmark. Slottsparken ligger et steinkast unna kontorene våre på Litteraturhuset. Når vi i Leser søker bok må ut å lufte hodet, trenger inspirasjon eller skal ta noen kjappe møter, tar vi en tur i parken. Vi inviterer med oss noen av de vi samarbeider med inn i parken for å bli litt bedre kjent. Denne gangen er det en travel festivalsjef.

Slottsparken ligger et steinkast unna kontorene våre på Litteraturhuset. Når vi i Leser søker bok må ut å lufte hodet, trenger inspirasjon eller skal ta noen kjappe møter, tar vi en tur  parken. Fremover vil vi invitere med oss noen av de vi samarbeider med inn i parken for en kort prat. Først ut er illustratør og tegneserieskaper Mikael Noguchi.